joi, 5 noiembrie 2015

Cautati camere frigorifice si echipamente frigorifice industriale complete pentru ca afacerea dumneavoastra sa functioneze perfect? Ati ajuns exact unde trebuie! Compania noastra este cunoscuta pentru lucrarile excelent executate in materie de camere frigorifice si echipamente frigorifice.

Camerele frigorifice sunt absolut necesare intr-o afacere, fie ca este vorba despre un abator de carne, un depozit de legume si fructe, o florarie sau orice alt produs care necesita pastrarea la o temperatura controlata.

In functie de produsele dumneavoastra, va putem oferi doua tipuri de camere frigorifice si anume: de congelare si de refrigerare. Camerele frigorifice de congelare sunt create, dupa cum puteti observa si din numele acesteia, special pentru produsele care necesita congelarea. Nu cred ca mai trebuie sa va explic foarte mult despre acest tip de camere. Acestea pot ajunge sa mentina o temperatura de pana la -30 grade Celsius.

Camerele frigorifice de refrigerare se refera la celelalte tipuri de produse, produse care trebuiesc pastrate la o temperatura controlata, setata de noi. De exemplu, laptele si produsele lactate trebuiesc pastrate la o temperatura cuprinsa intre 0 si +4 grade Celsius.

Camere frigorifice


Din ce este formata o camera frigorifica? Camera frigorifica este practic o incapere formata din panouri termoizolante, usi termoizolante, dar si instalatii frigorifice.

Pretul unei camere frigorifice


Pretul unei astfel de camere frigorifice variaza in functie de mai multi factori. Principalul factor este marimea camerei, dar tot un factor principal il reprezinta si calitatea acesteia. Cum adica calitatea? Ca in orice domeniu de activitate, in domeniul frigorific exista mai multe tipuri de produse cu care putem lucra, produse mai calitative si mai putin calitative.

Ca orice firma serioasa, noi alegem sa lucram cu cele mai calitative produse, deoarece noi garantam pentru lucrarea efectuata. Experienta de peste 15 ani in domeniul frigorific ne-a ajutat sa alegem cele mai bune produse si tehnici de executie a lucrarii.

Pentru orice lucrare in acest domeniu, trebuie doar sa ne contactati. Cerem si oferim seriozitate! De asemenea, recenziile primite din partea clientilor nostri ne recomanda oricarei lucrari, fie ea de executie si montaj sau de mentenanta! Alege, pentru constructia unei camere frigorifice, cea mai buna firma din Romania!

Iata mai multe detalii despre domeniul frigorific, prezentare video:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu